Get Adobe Flash player

HEMIKALIJE
Cleaner MGT USB

MGT USB Cleaner je blago alkalno sredstvo namenjeno za čišćenje i odmašćivanje delova od metala a naročito od obojenih metala.I ako je pH vrednost 12 MGT USB ne sadrži jako nagrizajuće alkalije.Pogodneo je i začišćenje električnih brizgača na vozilima. Sredstvo se dozira u zavisnosti od zaprljanosti i to od 5 do 20 % sa vodom u odnosu na zapreminu.

koristi se za odmašćivanje u ultrazvučnim kadama
mgtusb
isporučuje se u ambalaži od : 1l, 3l, 5l, 25l
 blank
Cleaner MGT ApMGT Cleaner je blago alkalno sredstvo namenjeno za čišćenje i odmašćivanje delova motora (bloka, glave motora, menjača...) dozira se u zavisnosti od zaprljanja i to od 5 do 10 % sa vodom u odnosu na zapreminu.

koristi se za odmašćivanje u rotacionim uređajima za pranje delova tipa : RC 500, RC 700, RC 900
mgtusb
isporučuje se u ambalaži od : 5l i 25l
 blank
Cleaner MGT SPCMGT SPC je sredstvo iz familije MGT namenjeno za odmašćivanje aluminijumskih delova, glave, bloka motora, turbine itd. Jako sredstvo koje ne sadrži nagrizajuće alkalije, bio razgradivo i bez štetnih uticaja po okolinu i čoveka.Dozira se u zavisnosti od zaprljanja i to od 5 do 10 % sa vodom u odnosu na zapreminu.

koristi se za odmašćivanje u ultrazvučnim kadama specijalne namene : 150 SPC, 250SPC, 350 SPC
mgtusb
isporučuje se u ambalaži od : 5l i 25l
 blank

Ar Cleaner

SHENEMIL tečnost za čišćenje AR CLEANER ima širok spektar antibakterijskog dejstva, dugotrajno je i deluje difuziono u aklimatizacionom prostoru od filtera, preko kanala do samog prostora u automobilu. Dozira se 50ml po automobilu u atomizeru ATM 50. Može služiti za regeneraciju filtera pogotovu filtera od aktivnog granulovanog uglja. SHENEMIL tečnost AR CLEANER deluje brzo, efikasno I dugotrajno. Sastoji se od ekstrakta bilja sa prirodnim sredstvima za neutralizaciju neželjene patogene. Isporučuje se u ambalaži od jednog i tri litra.

koristi se u ultrazvučnim isparivačima : ATM 50, ATM 100
cleanershenemil
isporučuje se u ambalaži od 1l