Get Adobe Flash player
PRESSnews-icon
SENS-TOUCH upravljačke elektronike

Razvojni tim je predstavio novi tip upravljačkih elektronika koje su bazirane na senzorima osetljivim  na dodir. Ovaj tip upravljanja bi trebalo da predstavlja pravac razvoja upravljačkih elektronika za većinu proizvoda preduzeća Maget. Za početak će biti ugrađene u ultrazvučnim kadama i uređajima za pranje delova motora a kasnije i u atomizerima, sterilizatorima  i drugim uređajima. Glavni adut pored istrajnosti, kvaliteta izrade i modernog " IT " izgleda je i niska cena koja će biti poznata krajem februara kada će zvanično i početi da se ugrađuje u ultrazvučnim kadama.
 
sens-touch v2 baner
Peći za spaljivanje otpada organskog porekla

Izašle su nove peći za spaljivanje kostiju. Sada, kada su pretrpele ukupno četiri "upgrade"-a ipreležale sve dečije bolesti, proizvodiće se u tri standardne veličine. Pored mogućnosti spaljivanja otpada, peć je opremljena i izmenjivačem toplote koji obezbeđuje grejanje velike zapremine vode.

ISO 9001 u Magetu

Medažment preduzeća Maget Bela Palanka je doneo odluku da otpočne sa implementacijom medjunarodnog ISO standarda ISO 9001:2008 ( Sistem mena- džmenta kvalitetom ) u svim svojim organizacijskim jedinicama i u svim svojim poslovnim procesima.